top of page

Sokáig gondolkodtam, mit is írhatnék ide, melyek azok a címkék, amikkel a világ elÅ‘tt azonosítható vagyok: ember, nÅ‘, anya, barát, egyedülálló, hamarosan elvált, újságíró, gondolkodó, gondoskoldó, tanulnivágyó, spirituális, kétkedÅ‘, mögénézÅ‘. És sorolhatnám tovább. De nem teszem. Mert nem szeretek címkézni. A címkék ugyanis keretek közé szorítanak, beskatulyáznak, minÅ‘sítenek. Én pedig jelenleg az önmegismerés folyamatában éppen azt tanulom, hogyan NE minÅ‘sítsem magam, másokat, élethelyzeteket. Hogyan legyek valós önMAGam és hogyan tekintsek ajándékként minden élethelyzetre, amit teremtek magamnak ebben az életemben.  

Legyen az jó vagy rossz, könnyű vagy nehéz (címékék, címékék, címékék... :) ).

 

Szóval 1986. február 19-én születtem a Halak csillagjegy alatt, rák aszcendenssel. Számmisztikailag 36/9-es vagyok annak minden csodájávl és nehézségével együtt.

Van egy csodálatos kisfiam, akire - bár távol álljon tÅ‘lem, hogy terhet rakjak - mégis túlzás nélkül mondhatom: bár fizikailag én adtam neki életet,  spirituálisan két ember született egyszerre: az egyik meg, a másik újra. Többet tanultam tÅ‘le  és általa magamról, a világról, emberekrÅ‘l, kapcsolatokról, e világi életünkrÅ‘l, mint eddig bárkitÅ‘l. Az Å‘ lénye által teljesedett ki a küldetésem: kiterjeszteni a határaimat, felfedezni, megismerni a feltétel nélküliség csodáját és tartalmat adni Ghandi azon életfilozófiájának, ami 12 évvel ezelÅ‘tt égette be magát kitörölhetetlenül az elmémbe, de csak azóta kezdem igazán érteni, amióta anya  vagyok: "Te magad légy a változás, amit látni szeretnél a világban". Ezért a Mamiság, hisz számomra ez hozta meg az ébredést.

 

Tarts velem a botladozásaimban, felismeréseimben, tapasztalásomban. 

 

Magamért. Érted. 

bottom of page